Megrendelhető

                    naturshop.hu webáruházban!

valamint országszerte patikákban és bioboltokban

Celsus Kft

1027 Budapest,Margit krt 56

Hivatali órák

Hétfő - Péntek: 08:00 - 16.30

+36-1-225-2742

Gyártó : AurelRX KFT

8600 Siófok, Jegenye sor 63

céget képviseli : Király Adrienn

E-mail: aurelkft@gmail.com

Telefonszám: +36-20-911-3918

Forgalmazó . Celsus Kft

1027 Budapest, Margit krt 56.

E-mail: celsus@celsus.hu

Impresszum:

Az oldal tulajdonosa:

AurelRX KFT

8600 Siófok, Jegenye sor 63

céget képviseli : Király Adrienn

E-mail: aurelkft@gmail.com

Telefonszám: +36-20-911-3918

Adószám : 24846277-2-14

Nyíilvántartásba bejegyző hatóság :

Kaposvári Törvényszék Cégbírósága

Adatkezelő tárhely : Webnode-AG.

www.webnode.hu

Szerzői jogok

Amikor belép a www.nicotinstop.hu oldalára, elfogadja az alábbi feltételeket:

1./ A nicotinstop.hu weboldalon (a továbbiakban: honlap) található tartalom az AurelRX Kft. szellemi tulajdona, és teljes egészében, a reklámokkal, hirdetésekkel együtt szerzői jogvédelem alatt áll.

Felhasználásának minősül különösen a többszörözés (bármely módon történő rögzítés és másolatkészítés), a terjesztés, a nyilvánossághoz közvetítés, az átdolgozás.

Az Aurel RX Kft. előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a honlap egészének vagy egyes részeinek (szöveg, grafika, fotó, audió- vagy videóanyag, stb.) bármilyen módon történő felhasználása. Tilos előzetes írásbeli engedélye nélkül a honlap tartalmát tükrözni, azaz technikai művelet segítségével nyilvánosság számára , még változatlan formában is, illetve a honlap bármely részét kivágni, a megcsonkított részt pedig nyilvánossághoz bármely módon közvetíteni.

A nicotinstop.hu domainnév jogi védelmet élvez, védjegyoltalomban részesül, felhasználása a hivatkozás kivételével kizárólag az AurelRX Kft. előzetes és kifejezett írásbeli hozzájárulásával lehetséges.

2. Jogszerű tartalomátvétel feltételei :

Természetes személy a honlap tartalmának egyes részeiről - kizárólag saját felhasználás céljából - másolatot készíthet (merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja), ha az jövedelemszerzés vagy jövedelemfokozás célját közvetve sem szolgálja, de ebben az esetben sem jogosult a honlap így többszörözött részének további felhasználására - így különösen terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

A honlapon található cikkekre mutató link más honlapon szabadon elhelyezhető, azonban a mutatott cikk bármely részének közléséhez az Aurel RX Kft. előzetes írásbeli hozzájárulása szükséges.

3./ Az Aurel RX Kft. szerzői jog által védett műve jogosulatlan felhasználásának jogkövetkezményei

Az Aurel RX Kft. szerzői jog által védett művét előzetes írásbeli engedély nélkül felhasználóval szemben az Aurel RX Kft. jogosult a szerzői jogainak megsértése miatt valamennyi, polgári jogi és büntetőjogi igényét a jogsértővel szemben érvényesíteni.